Управляващото мнозинство направи ритуално самоубийство от страх. Страната вече не

...
Управляващото мнозинство направи ритуално самоубийство от страх. Страната вече не
Коментари Харесай

Нинова: Управляващите направиха ритуално самоубийство

Управляващото болшинство направи ритуално самоубийство от боязън. Страната към този момент не е просто в икономическа и политическа рецесия, само че и в институционална рецесия.
Това съобщи на ексклузивен брифинг водачът на левицата Корнелия Нинова след проваленото съвещание в Народното събрание.

Припомняме, че в пленарна зала трябваше да бъде изслушан министър председателят Борисов, само че депутатите от ГЕРБ провалиха кворума. Всичко се случи на фона на следващият митинг в столицата, като тази заран пред постройката на Народно събрание се събраха над 100 души.

“Управляващите се опасяват от митинга, само че и от въпросите на опозицията за истината. Българският народ през днешния ден видя образно по какъв начин се разрушава държавност и по какъв начин се крадат парите на хората. Бойко Борисов за следващ път сподели по какъв начин се погазва върховенството на закона, тъй като раздаването на пари може да се случи от държавния бюджет и без актуализация на бюджета”, уточни Нинова.

Тя означи, че единствено в границите на месец министър председателят е раздал към 2 милиарда лв. без проект, без аршин и оценка на кого ще оказват помощ тези пари и по какъв начин ще стабилизират стопанската система.

“Купува си персонално оцеляване и печели време, с цел да си добави чекмеджето с револвера. Ако държаха на смелостта, той щеше да дойде”, безапелационна бе Нинова.

Лидерът на левицата добави още, че ръководещите не желаят институциите да работят, а с днешното си деяние сами са опровергали себе си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР