Управленската криза в ЦСКА-София, възникнала с обявеното намерение на основните

...
Управленската криза в ЦСКА-София, възникнала с обявеното намерение на основните
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" очаква нидерландец за подпис

Управленската рецесия в " ЦСКА-София ", зародила с оповестеното желание на главните акционери Гриша Ганчев и Юлиян Инджов да изоставен, явно не се отразява на клуба, най-малко за момента. Доказателство за това е продължаващата зимна селекция. Според белгийския сайт lavenir.net, софийският клуб ще подпише с нидерландския бранител Мено Кох (26 г.). Той даже е предстоящ да дойде през днешния ден в България, да премине медицински прегледи и по-късно да подпише контракт, който освен това ще е дълготраен - за 3,5 година

Кох играе в центъра на защитата и, по всичко проличава, е харесан като заместител на трансферирания в " Болоня " Валентин Антов. Футболистът впечатлява с внушителния си растеж (195 см). Той е младеж на ПСВ " Айндховен ", като сред 2013 и 2017 година играе най-вече за дублиращия отбор, само че записва и 1 формален мач за първия тим. През този интервал е преотстъпван на " Утрехт " и НАК " Бреда ", с който по-късно подписва непрекъснат контракт и играе от 2017 до 2019 година После бранителят минава в белгийския " Ойпен ", където е и сега, като за миналите 2 години е записал 40 мача и 3 гола.

Интересното е, че Мено Кох има контракт с сегашни си клуб до лятото на 2022 година Това значи, че " ЦСКА-София " ще заплати трансферна сума или ще го вземе чартърен, т.е. Ганчев и Инджов са обезпечили средства освен за заплати, само че и за нови попълнения.

По-късно през днешния ден или на следващия ден се чака удостоверение от " ЦСКА-София " за привличането на Кох.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР