Управителят на отбора на Ред Бул Кристиан Хорнер си спомни

...
Управителят на отбора на Ред Бул Кристиан Хорнер си спомни
Коментари Харесай

Шеф в Ред Бул: Фетел беше от типа хора, които слагат кърпа на шезлонга рано сутрин

Управителят на тима на " Ред Бул " Кристиан Хорнер си спомни за работата с водача Себастиан Фетел и времето, прекарано дружно във Формула 1, а също по този начин описа пред организация ДПА някои любопитни истории. Хорнер съобщи, че Фетел е извършил със наличие някои типични немски клишета, които се знаят по целия свят.

" Той беше от вида момчета, които слагаха забрадка на шезлонга рано заран. Казвахме му - дребосъче, мъжете не вършат по този начин. Понякога се появяваше с доста странни прически или носеше чорапи със сандали, само че всичко това беше в действителност занимателно за нас ", споделя Хорнер.

Фетел и Хорнер работиха дружно в Ред Бул, където немският водач завоюва и четирите си международни трофеи в автомобилния шампионат сред 2010-а и 2013-а година преди да се реалокира във Ферари. След това отиде да кара за тима на Астън Мартин преди да постави завършек на кариерата си в края на сегашния сезон.

" Мога да кажа, че е един доста горделив немец. Освен това се наслаждаваше същински на всички закачки и не се притесняваше да се майтапи самичък със себе си. Също по този начин мога да кажа, че е страховит импресионист. Невероятно е да го гледаш по какъв начин имитира Найджъл Менсъл (бивш водач от Формула 1) и Жан Тод (бивш президент на ФИА). Имитациите му са брилянтни. Просто се забавлявахме безпределно ", добавя австрийският началник на Ред Бул.

Хорнър има вяра, че личната му кариера е била доста повлияна от Фетел.

" Но несъмнено, това е тъй като израснахме дружно и се познаваме. Влияехме си. Той беше млад водач, аз до него млад шеф на тима. Учехме се един от различен. Себастиан е страховит човек и аз му се удивлявам за това, което отстоява, за околните до сърцето му значими неща ".
 Фернандо Алонсо може да остане в „ Астън Мартин “ след края на кариерата си
Фернандо Алонсо може да остане в „ Астън Мартин “ след края на кариерата си

От сезон 2023 41-годишният испанец ще се състезава за " Астън Мартин "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР