Управителят на Българската народна банка Димитър Радев в качеството си

...
Управителят на Българската народна банка Димитър Радев в качеството си
Коментари Харесай

БНБ внесе номинацията на Кристалина Георгиева за директор на МВФ за втори мандат

Управителят на Българската национална банка Димитър Радев в качеството си на шеф на Международния валутен фонд (МВФ) за България е внесъл номинацията на Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение за ръководещ шеф на МВФ за втори мандат. Това декларира Радев в известие, оповестено на интернет страницата на централната банка.

Радев декларира, че Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение управлява сполучливо институцията през последните сложни и турбулентни години и завоюва доверието и уважението на страните членки на Фонда.

Както заяви министър Ван Петегем от името на министрите на финансите на Европейски Съюз, госпожа Георгиева има тяхната единомислеща поддръжка за втори мандат. През последните няколко дни беше изразена необятна поддръжка и отвън Европейския съюз, което е резултат от сполучливото водачество и активност на госпожа Георгиева в интерес на всички държави-членки на МВФ, показва още Димитър Радев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР