Управителният съвет на Съюза на работодателите в системата на народната

...
Управителният съвет на Съюза на работодателите в системата на народната
Коментари Харесай

Директора на СУ  „Димитър Благоев“ – гр. Свищов е отличена за „ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА 2022“

Управителният съвет на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България (СРСНПБ) – Модерните водачи в образованието, награди шефа на СУ  „ Димитър Благоев “ – гр. Свищов Цветанка Кирова за „ ДИРЕКТОР НА ГОДИНАТА 2022 “.

Критериите, по които СРСНПБ са я номинирали са потвърдено осъществяване на функционалностите, отговорностите, отговорностите и резултатите от активността на шефа за интервала до 2 календарни години – актуалната и миналата.

Наградата е за обезпечена безвредна среда в учебно заведение, за образуване на присъствено образование в изискванията на изключителна епидемиологична обстановка; за използване на ефикасни политики за реализиране и поддържане на високи просветителни резултати, включително при ОРЕС; за повишение доверието на общността към учебния екип и просветителната система на районно и национално ниво; за използване на ефикасни модели за взаимоотношение с родителите и превръщането им на сътрудници на институцията; за обосноваване на педагогическите експерти да ползват нововъведения в просветителния развой.

Честито, г-жо Кирова! С благопожелание да сте все по този начин въодушевяващ, мотивиращ и успяващ водач!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР