Управителният съвет на Манчестър Юнайтед може да има нова опция

...
Управителният съвет на Манчестър Юнайтед може да има нова опция
Коментари Харесай

Макс Алегри отново е на дневен ред в Манчестър Юнайтед

Управителният съвет на Манчестър Юнайтед може да има нова алтернатива за евентуален заместител на мениджъра Ерик загар Хаг, в случай че нидерландецът бъде освободен. Става дума за старши треньора на Ювентус Масимилиано Алегри, който се интересува от опцията да поеме тим от Висшата лига.

Тен Хаг си заслужи овациите в дебютния си сезон отпред на „ алените дяволи “, като ги изведе до трето място в таблицата и първия трофей на клуба от шест години. Но синдромът на втория сезон удари мощно нидерландеца тази година, като равенството 3:3 против Галатасарай бе последният от поредицата неприятни резултати. Сега те са на ръба на отпадане от Шампионската лига с опцията да пропуснат и присъединяване в Лига Европа.

Победата с 3:0 над Евертън в шампионата предишния уикенд донесе глътка въздух за „ алените дяволи “, само че напрежението на „ Олд Трафорд “ надалеч не минало. Това докара до някои клюки за това дали Тен Хаг ще бъде подсилен от сър Джим Ратклиф, когато в последна сметка британецът поеме футболните интервенции от семейство Глейзър.

Италианското издание Tuttomercatoweb твърди, че на Алегри може да бъде разрешено да напусне Ювентус. Той бе свързван с горещия стол в Юнайтед неведнъж, само че до този миг няма нищо съответно. Но наподобява, че в този момент от „ Алианц Стейдиъм “ са подготвени да пуснат Алегри и се добавя, че той избира да продължи работа във Висшата лига като последващо предизвикателствов кариерата си.

Man Utd on red alert as top boss with 'more flair' than Sir Alex Ferguson wants Prem move
— Express Sport (@DExpress_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР