Управителният съвет на Етър отправя призив към великотърновската футболна общественост

...
Управителният съвет на Етър отправя призив към великотърновската футболна общественост
Коментари Харесай

Новият УС на Етър: Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много

Управителният съвет на Етър насочва апел към великотърновската футболна общност за поддръжка в идната среща против Лудогорец.

Новоизбраният 7-членен Управителен съвет няма да губи време и да пести сила в опита си бързо да преобърне хода на сезона за " виолетовите ", както и цялостната политика за развиване на футболния клуб, само че календарът не може да забави своя ход и още в събота следва предизвикването Етър да посрещне първенеца " Лудогорец " на стадион " Ивайло ".

Всички сме уверени в голямата роля, която публиката на Велико Търново може да окаже върху представянето на тима и насочваме откровен апел към почитателите да изпълнят стадиона и да застанат зад обичания клуб, както са го правили хиляди пъти до момента. Убедени сме, че дружно можем и ще реализираме доста - клуб и аудитория са потвърдили това неведнъж в историята на великотърновския футбол.

Обединени можем да надскочим моментните компликации и да вдъхнем поддръжка на футболистите, с цел да разкрият същинските си благоприятни условия на терена и да реализират положителни резултати.

Нека стадион " Ивайло " още веднъж е митичната виолетова цитадела, пред която всеки съперник трепери!
 Камарашев: За 4 години съм получил тъкмо 0 лв. в Етър
Камарашев: За 4 години съм получил тъкмо 0 лв. в Етър

" Два съвета имам. Първият е да не позволяват грешката " основен управител "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР