Управител на заведение във Варна впечатли доста хора с постъпката

...
Управител на заведение във Варна впечатли доста хора с постъпката
Коментари Харесай

Управител на заведение във Варна скри шапката на всички. Баща: Браво! Така се прави!

Управител на заведение във Варна впечатли много хора с постъпката си, научи Varna24.bg . От роман на варненец разбираме, че шефът на плажно заведение е изгонил група чужденци поради богатството на деца. Ето целия роман на таткото:

" Сядам си аз в едно заведение на плажа с 6-годишната си щерка. И до нас на прилежащата маса, група чужденци, по-късно разбрах, че са германци, седнали и си пушат пури. Издишвайки дима, около мен и прилежащите маси минава непоносимо смърдящ голям облак от пушек. Въздържах се да направя забележка, тъй като щерка ми си играеше на 2 м от мен в пясъка и пострадал действително бях единствено аз, в непосредствена непосредственост.

Да, само че по-късно пристигна брачната половинка ми с едногодишната ми щерка, при което по време на следващото турло воня, се обърнах и помолих да издишват дима в другата посока, тъй като тук има бебе. Никаква реакция от господата и горенето на гуми продължи. След втората молба от моя страна ми прочетоха едно конско по какъв начин децата в заведение нямат място и, че това било обществено място и щял да си пуши пурите където и както си изиска, и да си издиша дима, където си изиска. При което взех решение да не се саморазправям.

Повиках сервитьора и го помолих да ни откри друга маса, по-далеч от смрадливците... и тогава, за моя голяма изненада, се появи шефът на въпросното заведение и... ги изгони. Да, изтони ги най-безцеремонно с думите " Не знам по какъв начин е в Германия, само че в България децата са преди всичко! Ако не можете да се съобразите с едно бебе, си вземайте нещата и изчезвайте от тук без да плащате сметката! ". Ама с такава пристрастеност го сподели този човек! Изкефи ме оптимално Благодаря им обществено! ", споделя варненецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР