Уорнър Брадърс“ съобщи, че ще снима продължение на Матрицата със

...
Уорнър Брадърс“ съобщи, че ще снима продължение на Матрицата със
Коментари Харесай

Продължение на „Матрицата” със старите герои

„ Уорнър Брадърс “ заяви, че ще снима продължение на „ Матрицата ” със старите звезди от предходните епизоди.

Филмовото студио разгласи снимането на четвъртата част от кино лентата “Матрицата ”, основните функции в който още веднъж ще са Киану Рийвс и Кери-Ан Мос, оповестява „ Варайъти “, базирайки се на ръководителя на „ Уорнър Брадърс “ Тоби Емерих.

Режисьор и сценарист на четвъртата „ Матрица “ ще бъде Лана Вачовски. Александър Хемон и Дейвид Мичъл също са съдействали за сюжета.

“Много се радваме да се върнем в ” Матрицата “с Лана. Тя е същински визионер, извънреден и автентичен кино режисьор. Щастливи сме, че ще бъде сценарист, режисьор и продуцент на нова част от вселената на Матрицата ”, сподели Емерих.

Според източници филмът ще стартира да се снима при започване на 2020 година.

“Много от концепциите за нашата действителност, които ние и Лили отворихме преди 20 години, са още по-важни през днешния ден. Много се веселя, че върна тези герои в живота си и съм признателен за следващия късмет да работя с прелестните си другари ”, сподели Вачовски.

Предишните три кино лентата от поредицата „ Матрицата ” са събрали над 1,6 милиарда $ облаги по целия свят. И трите кино лентата са написани и режисирани от Лана Вачовски и сестра й Лили, а Киану Рийвс изигра основната роля в тях. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР