„Уолстрийт джърнъл“ съобщи на 23 май, че според разузнавателен доклад

...
„Уолстрийт джърнъл“ съобщи на 23 май, че според разузнавателен доклад
Коментари Харесай

Китай: Американските медии лъжат за заразените учени от Института по вирусология в Ухан

„ Уолстрийт джърнъл “ заяви на 23 май, че съгласно разследващ отчет на Съединени американски щати, преди Китай да удостовери епидемията от новия ковид през ноември 2019 година, трима откриватели от Института по вирусология в Ухан „ са били тежко заболели и са потърсили лекуване в болница “.

В тази връзка добре осведомен източник от упоменатия институт сподели в изявление за Global Times на 24 май, че „ това е цялостна неистина! “ Той не знае източника на " разследващия отчет " на Съединени американски щати, разяснява Радио Китай.

На постоянната си конференция на 24 май, представителят на китайското Външно министерство Джао Лидзиен съобщи, че Институтът по вирусология в Ухан е разгласил надлежно изказване на 23 март тази година, съгласно което не е знаел за новия ковид преди 30 декември 2019 година и до този миг нито един от чиновниците в института не е бил инфектиран с вируса.

Всъщност на 31 март тази година уханският институт и СЗО са отхвърлили слуховете, че трима чиновници са били инфектирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР