Unleashed – програма, разработена от лабораторията за растеж и развитие

...
Unleashed – програма, разработена от лабораторията за растеж и развитие
Коментари Харесай

Програма насърчава развитието на животински стартъпи

Unleashed – стратегия, създадена от лабораторията за напредък и развиване на PURINA, приема заявки за присъединяване за втора поредна година.

Unleashed е обучителна стратегия, която цели да подкрепи стартъпи в областта на технологиите за животни (PetTech), които интегрират просвета и технология, с цел да предложат новаторски артикули или услуги. Програмата асистира бизнесмените при създаването на истински хрумвания, с цел да могат те да отговoрят на актуалните потребности на домашните любимци и техните стопани.

PURINA е световен водач в храните за домашни любимци и като подобен, се ангажира да поддържа развиването на технологиите за животни. Компанията се стреми да предлага нови артикули и услуги, които са потребни, комфортни и които укрепват връзката сред домашните любимци и техните притежатели. 

Затова през 2020-та компанията основава Unleashed - неповторима стратегия за подкрепяне и развиване на бизнес хрумвания и започващи бизнеси и първата стартъп стратегия за технологии за животни в Европа, Близкия Изток и Северна Африка. Проектът има за цел да даде опция за съдействие сред специалисти в сектора и нови бизнесмени, с цел да откри идващия новаторски артикул или услуга, които ще подобрят качеството на живот на домашните любимци и техните стопани. През 2020-а година програмата излъчи шестима спечелили, които показаха своите бизнес хрумвания в разнообразни сфери. Благодарение на експертизата, обезпечена от Unleashed и PURINA и тяхната поддръжка за участниците, бизнесмените са постигнали действителни резултати в своя бизнес и са разкрили голям брой нови благоприятни условия за развиване. 

През втората година на програмата Unleashed търси отдадени и буйни бизнесмени с изобретателен дух, които към този момент са се потвърдили в региона на храненето, услугите или технологиите и които имат предпочитание да доразвият своята бизнес концепция. Стартъпите ще бъдат оценени съгласно приложимостта на тяхната концепция, както и мащабa и устойчивостта на техния бизнес модел.

От всички претенденти Unleashed ще избере до шест печеливши стартъп компании, които ще могат да се възползват от поддръжката на мултидисциплинарния екип на PURINA, който ще им даде нужния опит за тяхното бъдещо развиване. По време на 6-месечната стратегия бизнесмените и чиновниците на PURINA ще работят дружно, с цел да обменят опит и дружно да реализират своите цели за създаване на новаторски бизнес хрумвания. Също по този начин, Unleashed ще предложи на спечелилите достъп до благоприятни условия за образование и основаване на контакти, както и финансова поддръжка за плана в размер до 50 000 швейцарски франка или почти 46 000 евро.

Чрез своята стратегия PURINA продължава да поддържа бизнесмените и техните новаторски хрумвания, с цел да могат дружно да намерят нови и изобретателни решения за подобряването на живота на домашните любимци, както и на тези, които ги обичат.

За кандидатстване, апелирам отидете на  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР