Унизителна е срещата с Делян Пеевски във Велинградско. Почетният председател

...
Унизителна е срещата с Делян Пеевски във Велинградско. Почетният председател
Коментари Харесай

Октай за Фог: Унизителна е срещата с Пеевски, отвращава всички, включително и турците

Унизителна е срещата с Делян Пеевски във Велинградско. Почетният ръководител на Движение за права и свободи се пробва да купи младежите с една трапеза. Това сподели пред Фрог нюз някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи Осман Октай.
Пеевски е индивидът, който отвращава всички, в това число и турците. Той символизира задкулисието и разграбването на жителите и техните фамилии посредством мафиотски схеми. Нито една политическа групировка, с изключение на Движение за права и свободи, не желае да се допира до него. Нито един политик, с изключение на Ахмед Доган, не желае да се допира до него.

С тази среща Доган се пробва да измие облика на Пеевски посредством младежкото Движение за права и свободи. Но там нито го познават, нито са го виждали. По този метод подкупват ориста на младите- с една трапеза. Виждате, че една и съща скица се ползва през последните 30 години. Защо Доган не участва там?! Защо никой не го е виждал? Чуваме единствено негови обръщения. Този човек в действителност жив ли е, здрав ли е?

Доган, в случай че е виновен човек, в случай че е угрижен за нас, както написа в обръщението си и в случай че по здравословни или други аргументи не може да се появи при своите гласоподаватели, най-малко оттук насетне да си записва обръщенията онлайн. Иначе излиза, че гледа на гласоподавателите си като на парадайса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР