Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион няма да се подлага

...
Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион няма да се подлага
Коментари Харесай

Добри новини за Стойчо Младенов: Тибо Вион няма да се оперира

Универсалният футболист на ЦСКА Тибо Вион няма да се подлага на интервенция. Французинът мина вторични прегледи, като експертите, с които лекарският щаб на " алените " се съветва, предложиха консервативно лекуване без оперативна интервенция.

Очаква се в околните 10 дни Вион да възобнови самостоятелни тренировки, след което още веднъж да бъде прегледан. 28-годишният защитник е отвън терените от началото на месеца, когато пострада по време на контролата с Царско село, извоювана с 3:0.

Друг от футболистите, които към момента са отвън игра - Федерико Варела, се възвръща по проект. Аржентинският плеймейкър продължава да не тренира с главната група и в средата на идната седмица най-вероятно ще стартира подготовка.

Индивидуално упражняват също Браян Морено и Росен Божинов, който ще премине спомагателни проучвания при започване на идната седмица.

Всички останали футболисти на ЦСКА се готвят пълноценно и ще бъдат разполагаем на треньорския щаб за идното посещение на Славия в неделя. Двубоят с " белите " е от 17:45 ч.
 ФИФА отново забрани на ЦСКА да картотекира нови играчи
ФИФА отново забрани на ЦСКА да картотекира нови играчи

Най-вероятната причина е дълг към някой от някогашните играчи на ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР