Унищожиха над 25 милиона къса безакцизни цигари и над 1.5

...
Унищожиха над 25 милиона къса безакцизни цигари и над 1.5
Коментари Харесай

Унищожиха над 25 милиона цигари без акциз и над 1.5 тона тютюн

Унищожиха над 25 милиона къса безакцизни цигари и над 1.5 тона тютюн , оповестиха от Агенция " Митници "

При една от последните процедури на 29 ноември под контрола на митниците в Бургас и Пловдив са изгорени общо 7 111 780 къса цигари и над 1 звук тютюн за пушене и тютюн за наргиле.

5 907 580 къса цигари и 1020 кг тютюн за пушене и ароматизиран тютюн за наргиле са унищожени под контрола на Митница Бургас. Те са били от разнообразни марки и са нямали български акцизен бандерол.

Тютюневите произведения са открити на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " при щателни митнически инспекции и са арестувани за опит да бъдат пренесени акцизни артикули през държавната граница без разрешението на митническите органи.

Друга част от унищожените цигари са арестувани с разписки от преминаващи пасажери, защото акцизната стока е била над нормата за безмитен импорт от две кутии.

Други 1 204 200 къса цигари без български акцизен бандерол са изгорени под контрола на Митница Пловдив. Те са арестувани при щателни митнически инспекции на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево ". При обособена процедура под контрола на Митница Бургас са унищожени 130 180 къса цигари, арестувани на Министерство на правосъдието " Лесово ". При други пет процедури през годината са унищожени 18 060 000 къса цигари и близо половин звук нарязан тютюн за пушене. Нелегалните тютюневи произведения са арестувани при взаимни инспекции на митнически чиновници от Митница Югозападна и гранични служители на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Илинден ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР