УниКредит Булбанк обяви, че има нов главен финансов директор. На

...
УниКредит Булбанк обяви, че има нов главен финансов директор. На
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк има нов финансов директор

УниКредит Булбанк разгласи, че има нов основен финансов шеф. На поста застава Ясна Мандац, доскорошен шеф " Пазарен и операционен риск и валидации " в хърватската Загребачка банка, която е част от групата на италианската UniCredit.

Успоредно с това тя ще стане и член на Управителния съвет (УС) на финансовата институция.

Ясна Мандац има богат опит в региона на финансите и ръководството на риска. Тя се причислява към дирекция " Финанси " на Загребачка банка през 2005 година, като минава през разнообразни позиции там.

Мандац ще размени на актуалната й позиция Емилия Палибачийска, която стартира работата си за групата на УниКредит през 2002 година. Освен основен финансов шеф тя е и член на с ресори: " Планиране и контролинг ", " Счетоводство и регулативна отчетност ", " Управление на активите и пасивите " и " Икономически изследвания ".

" Радваме се да посрещнем Ясна Мандац в екипа на УниКредит Булбанк. Убедени сме, че идвайки от една от водещите банки от Групата - Загребачка, тя ще донесе доста скъп опит и хрумвания тъй че да затвърдим лидерската позиция на УниКредит Булбанк в страната ", разяснява основният изпълнителен шеф на финансовата институция Левон Хампарцумян.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР