УниКредит Булбанк награди победителите в петото издание на една от

...
УниКредит Булбанк награди победителите в петото издание на една от
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк награди победителите в Моята банка на бъдещето“

УниКредит Булбанк награди спечелилите в петото издание на една от своите стратегии, ориентирани към развиването на младежи и студенти – „ Моята банка на бъдещето “. Александра Вълканова (Пловдивски Университет „ Паисий Хилендарски”), Ирина Данова (УНСС) и Тони Кованджиева (УНСС) ще получат годишна стипендия в размер на 1350 лева, обезпечени от банката.

Тази година за присъединяване в самодейността бяха определени 30 студенти от разнообразни университети, които трябваше в границите на месец да работят по пет заложени от УниКредит Булбанк планове, свързани с потребителско прекарване.

През този месец студентите развиваха концепциите си по какъв начин би трябвало да наподобява една банка на бъдещето, подкрепяни от експерти от УниКредит Булбанк. Освен експертната помощ, на която можеха да разчитат младежите, за тях банката обезпечи и образования по управление на планове и презентационни умения.

„ Като банка се стремим да използваме опциите, които технологиите дават, с цел да предложим на клиентите ни новаторски артикули и услуги. Посланиците на новостите са точно младежите – за нас беше любопитно и скъпо да чуем тяхната визия за бъдещето. Едновременно с това се радваме на ентусиазма, с които те одобриха дилемите си в „ Моята банка на бъдещето “, сподели на награждаването Левон Хампарцумян, основен изпълнителен шеф и ръководител на УС на УниКредит Булбанк.

„ Младите хора са нашите клиенти и нашите чиновници в бъдеще. Важно е да разберем от тях какво чакат от една банка, по какъв начин си показват продуктите и услугите – освен от позиция на технологиите, само че и от позиция на потребителско прекарване “, разяснява Цветанка Минчева, шеф Банкиране на дребно и член на УС на УниКредит Булбанк. Цветанка Минчева е основател на „ Моята банка на бъдещето “ още при основаването му преди пет години.

Ето какво споделиха като аргументи за присъединяване си и някои от студентите в „ Моята банка на бъдещето “:

Христо Ненов, участник в „ Чатботс “: „ Записах се на смешка, само че, идвайки в банката, разбрах, че тук гледат много съществено на тази стратегия и има действителни шансове плановете, по които работим, в действителност да бъдат осъществени – в случай че не незабавно, то в недалечното бъдеще. “

Симона Стоилкова, участник в „ Обработка на потребителски данни “: „ Избрах плана си поради ментора, който го показа. Мисля, че мога да надградя моите умения, употребявайки неговия опит. “

Ирина Данова, участник в проекта-победител „ Добавена действителност “: „ Добавената действителност е надграждане на действителното с виртуално. Това беше планът, който най-вече ме впечатли и взех решение да опитам да допринеса за него. Мисля, че нашият план може да направи процесите в банката да се случват доста по-бързо и клиентите да са по-доволни. “

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР