УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България за 2019,

...
УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България за 2019,
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк с престижна награда

УниКредит Булбанк е най-хубавата цифрова банка в България за 2019, съгласно годишната ранглиста на интернационалното финансово списание Global Finance.

"Дигиталната банка е освен бъдещето, само че от ден на ден сегашното на банковия бизнес ", разяснява Джоузеф Джарапуто, издател и публицистичен шеф на Global Finance. Той добави, че класацията прави оценка и награждава нововъведенията и достиженията в тази предпочитана област.

"Единственият метод да поддържаме лидерската си позиция на най-хубава цифрова банка е като непрекъснато и стабилно влагаме и осъществяваме планове в тази област. Дигитализацията и нововъведенията са наш неоспорим фокус и доказателство за това е, че 50% от всички разплащания на наши клиенти към този момент стават през мобилния телефон. Работим интензивно и скоро ще можем да предложим още доста забавни цифрови благоприятни условия на нашите сегашни и бъдещи клиенти ", сподели Теодора Петкова, основен изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

Критериите за установяване на "Най-добра цифрова банка " включват оценка на тактиката на финансовата институция за привличане на клиенти в цифровите канали и индикатори за сполучливото й използване при насърчаването на повече клиенти да употребяват тези канали, растеж на цифровите консуматори, многообразие от предлагани артикули и услуги в цифровите канали, както и доказателства за осезаеми изгоди за клиентите от цифровата тактика.

"Иновации и цифровизация в интерес на клиента са главен приоритет на УниКредит Булбанк. Банката влага забележителен запас в възстановяване на потребителско прекарване през физическите и цифровите канали. Само преди седмица УниКредит Булбанк осъществя сполучливо и план за възобновяване на осведомителните си системи ", разясняват представителите на финансовата институция.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР