"УниКредит Булбанк" е лидер в услугите за търговско финансиране в

...
"УниКредит Булбанк" е лидер в услугите за търговско финансиране в
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк е пазарен лидер в услугите за търговско финансиране в страната

"УниКредит Булбанк " е водач в услугите за комерсиално финансиране в страната, демонстрират резултатите от последната ранглиста на Euromoney за 2020. Банката е класирана преди всичко и в категорията за най-хубаво обслужване.

Освен в България, изследването дефинира "УниКредит " като пазарен водач в Централна и Източна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словакия, Хърватия и Турция.

Като група "УниКредит " е оповестена за най-хубав снабдител в категориите "Услуги ", "Консултиране ", "Финансиране ", "Общо осъществяване " и "Продукти ".

В категорията "Най-добро обслужване ", "УниКредит " заема първо място в ЦИЕ, Западна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Хърватия.

Проучването на Euromoney се организира за девета поредна година като събира противоположна връзка от 7000 корпоративни клиенти, които са определили "УниКредит " като банка с добра продуктова експертиза, най-хубаво качество в обслужването на клиенти и положително познаване на европейските пазари.

"Поздравления на екипа на корпоративно банкиране на УниКредит Булбанк и особено на сътрудниците от комерсиално финансиране. За нас премията е самопризнание, че интернационалното издание и клиентите, които са взели участие в изследването дефинират УниКредит за най-хубав снабдител на услуги в региона на комерсиалното финансиране в България и в района. Това изследване на Euromoney регистрира непрекъснатите ни старания в тези области, до момента в който продължаваме да поддържаме действителната стопанска система и построяваме мощни взаимоотношения с клиенти ", разяснява Ралука Попеску, шеф Корпоративно, капиталово и частно банкиране в "УниКредит Булбанк ".

"Горди сме, че Euromoney още веднъж дефинира "УниКредит Булбанк " като пазарен водач в услугите за комерсиално финансиране в страната. Ние предлагаме цялостната гама артикули комерсиално финансиране с най-високо качество - фокусирайки се върху създаването на новаторски решения, съобразени с потребностите на нашите клиенти. Клиентите са в основата на всичко, което вършим и им благодарим за непрекъснатото им партньорство и поддръжка ", добавя Александър Киров, шеф на ръководство Глобални преводи в "УниКредит Булбанк ".

В България "УниКредит Булбанк " предлага цялостната гама артикули комерсиално финансиране: банкови гаранции, документарни акредитиви и инкасо импорт и експорт, удостоверение на акредитиви, сконтиране и пост-финансиране. Тези услуги оказват помощ на клиентите да минимизират комерсиалния риск при покупко-продажби, изключително при работа с малко познати контрагенти, както и при внос-износ от и към по-рискови дестинации. Когато са уместно структурирани, продуктите могат да служат и като източник на краткосрочна ликвидност в границите на комерсиалния цикъл на клиентите. Клиентите могат да ръководят своите покупко-продажби и посредством профилиран модул Търговско финансиране в онлайн банкирането Булбанк Онлайн.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР