Уникалното превъплъщение на Вапцаров в образа на американската звезда Майли

...
Уникалното превъплъщение на Вапцаров в образа на американската звезда Майли
Коментари Харесай

Фънки: Никога не съм искал да прецакам Къци, аз не съм идиот!

Уникалното преобразяване на Вапцаров в облика на американската звезда Майли Сайръс бе високо оценено освен от публиката и останалите участници в шоуто, само че и от " поразяващата уста " в журито - Димитър Ковачев -Фънки. Искреният привет, с който рокаджията похвали осъществяването на Къци, потвърди, че сред двамата няма драма.

" Винаги съм откровен до болежка и правя оценка съгласно заслугите. Къци беше страховит и няма по какъв начин да не му го призная, аз не съм глупак. Ако някой чака да сме в спор и да му давам слаби оценки, грубо бърка. Знам на какво е кадърен той. Е, не си пием кафето дружно всеки ден, само че и нямам нищо срещу него " - безапелационен е Фънки пред " България Днес " и добавя, че идващия път няма да спести рецензии към Вапцаров, в случай че си ги заслужава. Въпреки че откровено се зарадва на Къци, поради компликацията на дилемите Фънки оцени най-високо певицата Михаела Маринова, която трябваше да влезе в цели три облика.

За непоносимост сред Ковачев и Вапцаров се приказва от дълго време, още от времето, когато двамата бяха дружно във " ВИП брат ". Конфликтите в къщата се помнят и до през днешния ден от феновете и почитателите на " Капките " чакаха да се пренесат и в имитаторското шоу, само че за жалост на злобарите, това не се случи. Името на Фънки попада във втория лист с създатели, препоръчани за разпределяне на парични средства от Министерството на културата. Според рокаджията ще е отлично, в случай че бъде утвърден.

" Добре пристигнало е, тъй като бизнесът е мъртъв и е доста тъжно. Нашата работа е обвързвана със събирането на доста хора на едно място, а тъкмо това е неразрешено. Аз съм музикант и няма по какъв начин да работя нещо друго " - споделя още Фънки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР