Уникално предложение се появи на онлайн аукциона Bring a Trailer

...
Уникално предложение се появи на онлайн аукциона Bring a Trailer
Коментари Харесай

Искат 1 млн. долара за 63-годишен Mercedes-Benz 300SL Gullwing

Уникално предложение се появи на онлайн аукциона Bring a Trailer - Mercedes-Benz 300SL Gullwing от 1956 година. Автомобилът в цвят " графитено сиво " има светлосив интериор. От спортната кола са създадени едвам 308 бройки, а желаната цена е 1 милион $, оповестява Automedia.

 

``
реклама

Mercedes-Benz 300SL с номер на шасито 198.040.6500165 е оборудван със същия 3-литров мотор, с който е слязал от поточната линия преди 63 години. Наскоро моторът е бил подложен на главен ремонт, като в това време е освежен салонът и поправена спирачната система. Спортният автомобил е екипиран с опционалния волан Nardi и с нова отбрана на дъното от MB Classic.

От архивните досиета излиза наяве, че първият притежател на автомобила е някой си Джордж Стърнър от щата Пенсилвания. През 1978 година той продава въпросния 300SL на хирурга на Питсбърг доктор Едуард Фалк. След гибелта му, колата попада в Bring a Trailer и от този момент се употребява за къси пътувания и снимане на видеоклипове. Възстановяването на спортния автомобил стартира през 2016 година и е приключено предходната година. Пробегът на колата е единствено 52 хиляди километра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР