Уникална ваксина, която унищожава раковите клетки и лекува организма, премина

...
Уникална ваксина, която унищожава раковите клетки и лекува организма, премина
Коментари Харесай

Сензация! Откриха ваксина против рака

Уникална ваксина, която унищожава раковите кафези и лекува организма, мина сполучливо първите лабораторни проби. Това оповестява екип от откриватели в Института за проучване на рака към Университета в Монреал след сполучливи проби на създадена от тях ваксина, която може да се бори с няколко типа рак, в това число левкемия и рак на белите дробове, написа обстоятелства.бг.

Учени и специалисти от целия свят работят по основаването на ваксина против рак от към 50 години, само че до момента никой не бе реализирал подобен удивителен пробив.

Противораковата ваксина, показана от канадските имунолози, е неповторима най-много поради едно от свойствата си - тя е способна да се „ учи ” в хода на лекуването, оповестява уеб сайтът MedicalXpress.

За да може Т-лимфоцитите да се обучат да унищожават по-ефикасно изумените от заболяването тъкани, в засегнатия от рак организъм се вкарват специфични „ дефектни ” гени.

Въпросните антигени били изолирани в наранени от левкемия кафези, преди да бъдат обработени и накарани да дадат своя принос за унищожаването на ракови кафези. Ваксината разрешила да се води битка с заболяването на генетично равнище.

Точният механизъм не е разказан, само че канадските имунолози означават, че в няколко опита с мишки пробната терапия довела както до отчасти, по този начин и до цялостно изцеление от разнообразни типове рак, в това число левкемия.

Очаква се към тествания на имунизацията върху хора да се пристъпи през идващите две-три години.

Учените разясниха, че генетичните особености на индивида изискват да се извърши по-задълбочено проучване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР