Унгарският премиер Виктор Орбан на годишната прес конференция за чуждестранни

...
Унгарският премиер Виктор Орбан на годишната прес конференция за чуждестранни
Коментари Харесай

Виктор Орбан призова блатото да се пресуши – да се разпусне Европейският парламент

Унгарският министър председател Виктор Орбан на годишната прес конференция за задгранични публицисти, базирайки се на скорошния корупционен скандал по върховете на Европейския съюз, разгласи неспособността на Европейския парламент да оправдае гласуваното му доверие и прикани блатото да бъде пресушено.

Унгарците желаят Европейският парламент в настоящия му тип да бъде разхлабен. Пострада ли [от този скандал] доверието в Европейския парламент в Унгария? В никакъв случай не е било по-ниско, в сравнение с е в този момент, сподели Орбан.

Висшите чиновници на европейските институции и управляващите на Катар бяха забъркани в корупционен скандал. Първите предоставяли лобистки услуги на втория против огромен рушвет. През септември Брюксел съобщи, че Унгария не може да се смята за демократична страна, тъй като нарушава гражданските свободи. Това значи, първо, възбрана за работа в Унгария на американски и европейски неправителствени организации, които финансират унгарската съпротива, и, второ, желанието на Унгария да поддържа съдействие с Русия.

Не е в наш интерес да разделяме европейската и съветската стопанска система поотделно, ние се опитваме да спасим всичко, каквото още може да се избави от икономическото ни партньорство с руснаците, акцентира Орбан.

Западните пропагандисти даже измислиха съответно означение на политическата власт в Унгария - хибридна изборна автокрация. И макар че партията на Орбан Фидес се радва на поддръжката на гласоподавателите, изборът им не се харесва на Брюксел.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР