Унгария и Украйна имат взаимно недоверие една към друга. Това

...
Унгария и Украйна имат взаимно недоверие една към друга. Това
Коментари Харесай

Кулеба: Унгария и Украйна имат взаимно недоверие

Унгария и Украйна имат взаимно съмнение една към друга. Това съобщи ръководителят на украинското външно министерство Дмитро Кулеба.

Унгарците имат съмнение към нас, ние имаме съмнение към тях

заради разнообразни условия, това е разбираемо. И това, че казахме всичко това, считам, че е доста значимо “, сподели Кулеба.

Кулеба добави, че на неотдавнашна среща в Ужгород унгарската и украинската делегации са изразили угриженост „ във връзка с желанията на другата страна “ и са обяснили позициите си.

'); break; case width < 760: document.write(''); break; default: document.write(''); break; }

„ През цялото това време се притеснявах, че от унгарците непрестанно се чува фразата „ Върнете всички права на унгарското малцинство “. Днес попитах сътрудник дали можем да имаме обстоен лист какво тъкмо би трябвало да се върне? Беше разгласен лист от 11 точки. “

Повечето от тях имат доста характерни просветителни проблеми

доста от които се основават не толкоз на фундаментални спънки, колкото на съмнение към Украйна заради това, което считат за несправедливи дейности по отношение на унгарското малцинство. Моят опит демонстрира, че би трябвало да се приказва с унгарците. Включително – да се отстрани недоверието, тъй като тогава излиза наяве, че пречките са доста по-малко, в сравнение с е изглеждало. Всъщност за задачата е основана специфична комисия, която ще изследва задълбочено всички опасения.

Говорихме доста за логиката на дейностите на Путин

за какво няма смисъл в този момент да сядаме на масата за договаряния с тях, Сиярто от своя страна изясни за какво унгарците се срещат с руснаците и по какъв начин вижте пътя към мира. И третото нещо, за което доста се приказва, е срещата сред Орбан и Зеленски. Как може да наподобява, какви могат да бъдат резултатите от такава среща и така нататък

 

Източник: Агенция Укринформ / Превод: SafeNews

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР