Унесени в красивите шарки, които придаваме на великденските си яйца,

...
Унесени в красивите шарки, които придаваме на великденските си яйца,
Коментари Харесай

Колко време великденските яйца са безопасни за ядене?

Унесени в красивите шарки, които придаваме на великденските си яйца, забравяме, че след това дълго време ще би трябвало да ги ядем. Докога обаче е безвредно да стоят? Суровите яйца не трябва да стоят дълго отвън хладилника, тъй като бързо губят свойствата си. Това е известно на всички ни. Какво обаче да вършим със сварените яйца? Повечето хора желаят шарените яйца да се виждат в красива купа на масата. Но това не е целесъобразно, в случай че смятате да ги ядете, написа Дарик.

``
реклама

Ако желаете да си спестите стомашно разстройство, дръжте великденските яйца в хладилника. Дори съветът е да се държат не на вратата, а вътре в хладилника. Така, в случай че яйцата са твърдо сварени, могат умерено да бъдат употребявани в продължение на седмица. Извън ледник сварените яйца могат да се съхраняват единствено няколко часа. Идея, с цел да изразходите по-бързо яйцата пък е да ги ползвате в салата с майонеза. Нарежете яйцата, филиз зелен лук и чесън, майонеза, подправете със сол, червен и черен пипер, самардала (ако имате от вълшебната старозагорска подправка) и хапвайте на драго сърце. А има и най-малко още 100 вариации на яйчената салата с майонеза, по тази причина необятно поле за изява.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР