Under, който ще се превърне в първият подводен ресторант в

...
Under, който ще се превърне в първият подводен ресторант в
Коментари Харесай

Първият европейски подводен ресторант вече приема резервации

Under, който ще се трансформира в първият подводен ресторант в Европа, публично стартира да приема резервации за датите след април 2019 година, написа Forbes.

За да се наситят изцяло на преживяването - както и на ястията, готови от началник Николай Елитгаард - посетителите на невероятното ново място би трябвало да си запазят сред 3,5 и 4 часа за обяда или вечерята. Първите, които ще стъпят в подводния ресторант, обаче ще би трябвало да са по-бързи, защото към този момент има големи опашки.

Когато отговори порти през идната година, Under ще е и най-големият подводен ресторант.Заведението се намира в Норвегия - във водите край дребното градче Бали в най-южната точка на страната. Ресторантът бе построен през първата половина на тази година. През юли контейнери с вода бяха сложени вътре в структурата, която по-късно бе потопена на дълбочина към пет метра.

Не целият ресторант е под вода - половината от него над водната повърхнина, откъдето също се разкрива прелестна панорама.

 Снимка 383113

За тези, които се тормозят да вечерят, потопени в Северно море, ще кажем, че стените на ресторанта са към 90 см. дебели и са направени особено, с цел да устоят на напрежението. Нещо повече: Snøhetta - архитектурната компания зад плана - е толкоз уверена в здравината, че особено е подбрала местоположението, където се знае, че водите са бурни.

Under е на три равнища: на първото е входът и гардеробната. На второто има бар, а на най-ниското е ресторантът, където има две дълги и няколко по-малки маси с потенциал от 8 до 100 души.

Всички маси оферират аспект към през големия панорамен прозорец.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР