Уморени ли сте от всички ваши растения, които умират? Може

...
Уморени ли сте от всички ваши растения, които умират? Може
Коментари Харесай

Непретенциозни и лесни за отглеждане стайни растения

Уморени ли сте от всички ваши растения, които умират? Може би е по този начин, че не сте избрали верните.

Обърнете внимание на тези стайни растения, за които е доста елементарно да се грижите.
 Енергията на стайните растения: Кое притегля шанс и кое носи проблеми Енергията на стайните растения: Кое притегля шанс и кое носи проблеми
Повечето растения пртежават невенроятна сила и са в положение освен да пресъздадат атмосферата на природата във вашия дом, само че и да...

Африканска теменужка

Африканската теменужка (Saintpaulia) е освен едно от най-издръжливите стайни растения, само че е и в челната десетка на най-благодарните. Ако го поставите на предпазено място и изложите на слънце, е повече от евентуално да цъфти повече от един път годишно. Тъй като е растение  произхождащо от пустинята, то не би трябвало да се полива прекомерно доста и в никакъв случай да не се мокри от горната страна. В съда изпод се слага вода и се оставя да попие.

Червен антуриум

Антуриумът (Anthurium), като се изключи че е едно от най-използваните цветя в букетите и цветните центрове които се вършат през днешния ден, е едно от най-устойчивите стайни растения, елементарно за поддържане и признателност. И то е, че цъфти на практика през цялата година и постоянно е красиво. За това е нужна индиректна светлина, поддържане на pocvaта навлажнена (не наводнена) и напръскване на вода върху листата, тъй че да не изсъхнат. 

Фиkус benjamina
 Кои са растенията, които съумяват да прогонят комарите Кои са растенията, които съумяват да прогонят комарите
Топлото време е причина за голям брой комари, които непрестанно жужат към нас. Тези жилещи инсекти са същинска злина и поняког...

Фикусът бенджамина и всички разновидности на фикуса царуват в къщите от години. Защо? Е, тъй като с доста малко грижи и нулева дарба да се грижите за растенията, вие имате избухлив зелен ъгъл вкъщи. Поливайте единствено когато pocvaта към този момент не е навлажнена.

Кактус и сукуленти

Както кактусите, по този начин и сочните растения са цариците на издръжливите растения. Тъй като произлизат от пустини и региони с рискови условия, те изискват доста малко грижи. Единственото нещо от което се нуждаят е да се намират на слънчеви места или с най-голямото излагане на слънце и би трябвало да се напояват рядко.

Нефрит дърво

Црасула овата е известно като нефрит, поради месестите си зелени листа. Това е сурово растение което изисква нулеви грижи и което може да живее както на закрито, по този начин и навън, в саксия или в земята.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР