Уморена майка предизвика дебат, след като призна, че е оставила

...
Уморена майка предизвика дебат, след като призна, че е оставила
Коментари Харесай

Мама разделя мненията, летейки в бизнес класа, оставяйки бебето и гаджето си в икономична

Уморена майка провокира спор, откакто призна, че е оставила бебето и гаджето си в икономична класа в полет, до момента в който тя се наслаждаваше на място в бизнес класа надалеч от тях.

Майките на бебета знаят какъв брой изнервящо може да бъде летенето с дребни - никой не желае детето му да пречи на целия полет и да го накараш да се настани и да заспи може да бъде по-трудно във въздуха. Независимо от това, да си нов родител е сложна работа, тъй че пътуването със аероплан в чужбина може да бъде идеалният метод да се отпуснете - даже в случай че пътуването до там от време на време може да бъде голяма задача.

Мама Елис, британка, която живее в Калифорния, призна, че неотдавна си е намерила място в бизнес класа в полет, с който може да си почине. Създателят на наличието, нейният другар и момиченцето прекараха известно време на летището дружно, преди тя да им помаха за сбогом в самолета.

Партньорът на Елис отиде да откри мястото си в икономична с бебето им, до момента в който тя се наслаждаваше на всичко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР