Ултраси на Партизан и Динамо (Загреб) спретнаха голямо меле в

...
Ултраси на Партизан и Динамо (Загреб) спретнаха голямо меле в
Коментари Харесай

Фенове на Партизан и Динамо се биха във Вуковар

Ултраси на Партизан и Динамо (Загреб) спретнаха огромно меле в хърватския град Вуковар. В интернет се появиха видеа от багра, след който има над 20 задържани, а двама от потърпевшите са откарани в болница.
Читателка на загребския " 24 sata ", която е изпратила фрагменти от въргала, твърди, че всичко е почнало от вербални обиди от страна на сръбските почитатели по адрес на хърватин, който се е разхождал с жена си и детето. Разправията бързо е прераснала в всеобщ пердах сред " гробарите " и представители на най-крайната секта почитатели на Динамо (Загреб) - Bad Blue Boys.

Инцидентът е станал към 19:00 часа нощес. Полицията е реагирала бързо и на мястото на багра са се появили 5-6 полицейски коли, както и една кола за спешна помощ.

" В последния месец и половина чиновниците ни непрекъснато патрулират из Вуковар, с цел да не позволяват да се стига до сходни случки. Намесихме се навреме и предотвратихме огромни неприятности. Няма да допуснем градът ни да се трансформира в бойна сцена ", съобщи представителят на локалната полиция Драгослав Живкович.

През май двама сърби бяха нападнати в центъра на Вуковар от членове на BBB. Предполага се, че вчерашното сборичкване е било опит за реванш от страна на " гробарите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР