Улицата, която води към резиденция „Росенец от тази година е

...
Улицата, която води към резиденция „Росенец от тази година е
Коментари Харесай

Октай: Властите са в паника дали гражданите ще тръгнат по море към "Росенец"

Улицата, която води към резиденция „ Росенец " от тази година е частна благосъстоятелност, напомни кореспондентът на БНР. На 28 април, Общинският съвет в Бургас е дал своя вот изключителна докладна бележка на кмета, с която се предлага общинският път да стане част от територията на частен парцел. Предложението е обвързано с огромен план за създаване на водоснабдяване, канализация и пречиствателна станция в парк „ Росенец ". Целта на докладната е да не се изпуска финансирането на плана, изясни тогава заместник-кметът по строителството.
Пред БНР Осман Октай отхвърли да разяснява законността на обекта на „ Росенец ", само че обърна внимание на реакцията на „ гардовете на Доган " при влизането на българска територия на Христо Иванов и " гаврата с българското знаме ":

„ Охраната на Доган е от 2005 година и към този момент 15 години всяка година почти с към 2 милиона от парите на данъкоплатците НСО обезпечава защитата на Доган - както на сараите в Бояна, по този начин и в тези летни сараи. Всяка територия, в която живее охраняваното лице, се охранява и от гардовете. В случая, това е по-интересно от законността на целия този комплекс, който, в нарушаване на всички строителни правила и закони в страната, се употребява от едно частно лице ".

Октай напомни известното медийно изявление на Доган: „ Аз ръководя ръководещите, аз систематизирам порциите ":

„ Всички, които ръководят от 2001 година до момента, ръководят с контрола, благословията и поддръжката на модела „ Доган " и неговата парламентарна група. Неслучайно той е най-обслужваният, най-охраняваният човек в страната. След 2012 година той не е ръководител на Движение за права и свободи. Той сподели, че е предприемач! Преди две години най-нагло българският парламент промени Закона за НСО, с цел да може да охранява цивилно лице в лицето на Доган ". Всъщност всичко това - за извоювана територия в нарушаване на всички строителни правила и обезпечаването на и недопускането на български жители на територии общински или държавни - потвърждава тезата, че Доган „ ръководи ръководещите " и е недостижим.

Пеевски е финансовият медиатор, до момента в който Доган е политическият медиатор за кадруване и ръководство в страната.

Аз съм уверен, че през днешния ден всички български управляващи - парламент, НСО, министър-председател, президент, са в суматоха от вероятно какво би могло да се случи в събота, в случай че жителите по море тръгнат към този плаж - тази линия, която е българска територия. В същина дори се притеснявам в опазването на властта на Доган и, с цел да не го нервират, да не изгубят неговата поддръжка, вероятно да не се подхващат дейности вътре в морето, с цел да не позволен протестиращи да стигнат до тази линия

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР