Улица в пловдивския район Източен“ се превърна в езеро след

...
Улица в пловдивския район Източен“ се превърна в езеро след
Коментари Харесай

Улица в Пловдив се превърна в езеро след градушката СНИМКИ

Улица в пловдивския регион „ Източен “ се трансформира в езеро след градушката, която се изсипа преди минути. Става въпрос за улица „ Орловец “, а казусът с наводняването й след проливни дъждове продължава, макар многократните сигнали, съобщи. Шахтите на адреса се отпушват, само че при всеки дъжд улицата продължава да се трансформира в голямо езеро.

В момента придвижването е затруднено, както за колите, по този начин и за пешеходците, които посещават  обектите в непосредствена непосредственост тъй като е неизбежно да нагазят във водата.

Преди минути от Оперативна програма „ Чистота ” оповестиха за медиите, че се  очакват проливни превалявания, като затова „ Чистота “ оставя дежурни екипи и  телефон за незабавни обстановки.

 „ Поради предстоящите проливни превалявания, „ Чистота “ обезпечава дежурни екипи, които при нужда да отпушват дъждоприемните шахти. Всички уреди на проблематичните места в Пловдив превантивно са почистени изключително, ” написаха от общинското дружество.

Ако жителите виждат наводнени сектори, неотложно да позвънят на тел. 0882 002 347, с цел да може оптимално бързо да реагират екипите, приканват от „ Чистота “.  

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР