Улица Даме Груев“ ще бъде отворена за движение от утре.

...
Улица Даме Груев“ ще бъде отворена за движение от утре.
Коментари Харесай

Отварят за движение улица „Даме Груев“ от утре


Улица „ Даме Груев “ ще бъде отворена за придвижване от на следващия ден. Това стана ясно след ревизия, която кметът Здравко Димитров направи през днешния ден на последния сектор от трасето – покрай Кукленския транспортен възел. Димитров бе със своя заместител по строителство Пламен Райчев и двамата на място се убедиха, че пътното платно е изцяло приключено и готово да поеме трафика.

„ Тази вечер би трябвало да се махнат загражденията от прилежащите директни, както и тези, които лимитират придвижването по „ Даме Груев “. Това значи, че от на следващия ден улицата ще може да се употребява пълноценно. Довършителните действия по тротоарите могат да се правят и при пуснато придвижване, без да се пречи на водачите. Хората се изтезаха с този проточил се ремонт, само че улицата към този момент е изцяло подготвена и я пускаме “, съобщи при огледа кметът Димитров.

Веднага след инспекцията на „ Даме Груев “ Здравко Димитров и Пламен Райчев посетиха и пробива „ Модър-Царевец “. Изпълнителите на обекта към този момент работят от северната страна на пробива и най-късно до края на годината връзката сред регионите „ Западен “ и „ Южен “ може да бъде отворена за придвижване.

„ Оставят броени метри за полагане на водопровода от страна на изпълнителите на дейностите за Южния обходен колектор и незабавно откакто те приключат своята работа, ще бъде подложен и асфалтът на пробива. Трасето под жп линията към този момент е готово, част от асфалта е положен към този момент и от северната страна. „ Виждаме, че става едно красиво и най-важното – практично оборудване, което ще се употребява дълго в годините напред “, съобщи удовлетворен Райчев, откакто двамата със Здравко Димитров персонално минаха по целия сектор.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР