Ул. Стефан Стамболов ще бъде затворена днес за ремонт на

...
Ул. Стефан Стамболов ще бъде затворена днес за ремонт на
Коментари Харесай

ВиК авария пак затваря ул. Стефан Стамболов

Ул. " Стефан Стамболов " ще бъде затворена през днешния ден за ремонт на магистрален тръбопровод в сектора сред ул. „ Георги Икономов “ и „ Павел Калпакчиев “. Движението се стопира от 9 до 16 часа, предизвестиха през вчерашния ден от Общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “. Автобусите с номера 16 и 36 ще вървят по обходни направления.

Това е следващата повреда на ВиК на ул. " Стефан Стамболов ". Водопроводът е остарял и основава същите проблеми, както и тръбите на бул. " Александър Стамболийски ", изключително в сектора от ул. " Ст. Стамболов " до Коматевско шосе. Реконструкцията на тези две натоварени артерии в регион " Южен " не се възнамерява в близко време.

Заради повредата трафикът се чака да се утежни още повече. Сутринта през вчерашния ден колите в " Кючук Париж " спираха на всеки пет-десет метра поради адските тапи. Разстоянието от кметството на " Южен " до Сточна гара рейс №1 измина за 23 минути, макар че беше към 10 часа. Колоната се точеше по целия бул. " Македония ", Бетонния мост и по бул. " Христо Ботев ", макар че по този маршрут нямаше никакви повреди, нито поправки.

Шофьорите би трябвало да си отварят очите на четири и като минават из " Тракия ", тъй като през днешния ден краткотрайно ще бъдат изключени пешеходните светофари до СУ „ Свети Седмочисленици “ и СУ „ Софроний Врачански “ на ул. „ Съединение “. Стълбовете ще бъдат демонтирани, с цел да се извърши настоящ ремонт на амортизирани секции и други детайли на оборудванията, обясниха от Общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “. Очаква се светофарите да бъдат възобновени до 20 декември. Прави се всичко допустимо този период да бъде скъсен, прецизираха от предприятието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР