ул. Александровска, снимка ФлагманДългокос мъж опита да отвлече две деца

...
ул. Александровска, снимка ФлагманДългокос мъж опита да отвлече две деца
Коментари Харесай

Дългокос мъж опита да отвлече две деца в центъра на Бургас, баща им се намеси!

ул. " Александровска ", фотография " Флагман "

Дългокос мъж опита да отвлече две деца в центъра на Бургас. Случката се разиграла нощес на ул. „ Александровска “, а за ужаса споделя майката на едно от децата. Докато 3-годишното й момченце си играело дружно със своята 8-годишна братовчедка към тях се доближил чужд мъж.

„ Децата си играеха на „ Компаса “, пускаха някакви стотинки, а ние стояхме на 3-4 метра от тях. В един миг се приближи дългокосият и стартира да им приказва нещо. Аз се загледах, само че търпеливо изчаках. След няколко секунди ги хвана за ръцете и стартира да ги завлича в противоположна на нас посока “, споделя Боряна Т.

Тя се разкрещяла, паникьосала се, след което мъжът й се затичал към непознатия мъж. След като застигнал въпросния човек и го попитал какви ги прави и за какво е повлякъл децата, той му дал отговор, че ги взима с него. Бащата декларирал, че това са неговите деца и да ги пусне незабавно, само че дългокосият дал отговор, че не го интересува и траял да ги дърпа.

„ Съпругът ми не устоя на нервите си и му заби пестник в лицето, мъжът залитна, съвсем падна, само че стана и хукна да бяга. Тъй като мъжът ми е след хирургична намеса, не съумя да го догони, само че незабавно алармирахме в полицията, от където след няма и 10 минути го задържаха и доведоха “, сподели още майката Боряна.

Тя се надява той да бъде арестуван за по-дълго време, само че се съмнява в българското законодателство и за това желае да предизвести другите майки и татковци да внимават и да седят компактно до децата си, с цел да не попадат в сходна обстановка.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР