Украйна ще победи с българска помощ. Това каза военният ни

...
Украйна ще победи с българска помощ. Това каза военният ни
Коментари Харесай

Георги Марков: Вържете Тагарев и го пратете на фронта - той смята българите за идиоти. Трябват ни избори 2 в 1 на 9 юни!

Украйна ще победи с българска помощ. Това сподели военният ни министър Тодор Тагарев, който е един от дребното политици в света, които имат вяра в украинския триумф в спора с Русия.

- Г-н Марков, изисква ли участието ни в НАТО и Европейски Съюз антируската изразителност и въобще отричането на всичко съветско и Русия? 

- България е предан плен на НАТО и участието ни в Алианса няма опция. Това не значи, че би трябвало да изпадаме в примитивна русофобия, с цел да се харесаме на Сорос и Посолството, да се отречем от историята и да забравим, че Западът излъга Горбачов, че няма да се разшири на изток. Така той изтегли 300 000 руски бойци от Германска демократична република и стана допустимо обединяването на Германия.

- Изказванията на военния министър Тагарев обаче са тъкмо противоположни на думите ви...

- Министър Тагарев е позор за България! Да се върже и изпрати на фронта в Украйна! 

Този злополучен министър отиде в Америка, макар че сътрудника му Остин, за жал, е тежко болен. И оттова взе да ни поучава, с цел да се хареса на отиващия си режим на Байдън за просветителна промяна и да се махне всичко от учебниците, което може да породи усеща на признателност към Русия.

И за какво да нямаме усеща на признателност към генералите Гурко, Скобелев, Тотлебен и към Столетов, наший военачалник на българското опълчение? Дядо Вазов ги е възпял тези работи... И него ли да забраним, както ни поучава соросоидската “Свободна Европа “ за стихотворението " Аз съм българче “?!

Нима може да не учат нашите деца, че Санстефанският кротичък контракт е този, който дава право България да има християнско държавно управление, а турската войска да напусне страната ни.



- Но Тагарев твърди, че Украйна ще завоюва войната с нашата помощ. Следите войната, какво е мнението ви за тези негови думи? 

- Тагарев приема мечтаното за действително. Според Илон Мъск най-глупаво е да вярваш на своята агитация. Нима сме толкоз тъпи, че не знаем заглавието на Тelegraph: “Русия е пред съкрушителна победа! “.

Същото приказват и известни американски офицери и аналитици като Скот Ритър, Дъглас Макгрегър, Джон Миършаймър... Да не приказваме за най-хубавия ценител на Русия и значима съчка в Агенцията на водно разузнаване на САЩ Ребека Кафлър.

А и какъв е този български министър, който счита българите за идиоти и ни разправя каква победа ще постигне Украйна с наша помощ? 

Какво да кажем за легендата Виктор Орбан, който пред 130 милиона в Х (Туитър) сподели, че е неистина, дето Русия можела да загуби войната? А Орбан през 1989 година е гонил руските танкове, когато Тагарев бил защитил дисертация в Съюз на съветските социалистически републики. Така разправят.

Вчера Тръмп-младши, който е в щаба на татко си за президентските избори, моли да се спрат войната и парите за Украйна, която безнадеждно губи и към този момент даде стотици хиляди жертви.

Срещу Зеленски се изсипаха рецензии от Кличко, Тимошенко, Порошенко, Залужни. Войската на Украйна привършва. Мобилизацията на нови 500 000 бойци е непопулярна. Видях фрагменти по какъв начин преплуват ледената Тиса, с цел да избягат от фронта. Като няма доброволци, а Западът не желае да освободи Украйна, с цел да не види децата си в ковчези, да вържем и пратим Тагарев на фронта да потвърди, че е подготвен на всеотдайност. 

- Днес са първичните избори за президент на Републикаците в Айова. Какво да чакаме? 

- Температурите в щата Айова са доста под нулата, има снежни виелици и това ще затрудни доста гласуването. Според последното изследване по Fox News, Тръмп е с 54% против 20% за Хейли и 15% за Де Сантос. 

Вчера Сорос прати викачи да прекъсват заседание на Тръмп, само че тълпата ревна “USA, USA “.

- Днес в Германия е кулминационната точка на митинга на земеделците. Ще падне ли Олаф Шолц? 

- Стачката на фермерите ще е грандиозна. Тракторите ще са десетки хиляди. 

Задръстили са Берлин. Парламентарната фракция на социалистите се е събрала в четвъртък и е извикала Шолц да му каже, че е изтървал работата в страната. 

Социологическите изследвания дават напредък на Алтернатива за Германия, която към този момент има 24 % и е втора политическа мощ с над 10 пункта повече от Щолц. В бившето Германска демократична република води безапелационно - в Саксония, Тюрингия и Бранденбург. Това е възторг! Именно Дрезден и Лайпциг въстанаха през 1989 година и ревнаха “Ние сме народа! “ и събориха Берлинската стена.

Междувременно се появяват две нови партии. Достолепният правист Ханс-Георг Маасен напусна християндемократите и в четвъртък основа своя партия Съюз на полезностите. Той беше дълги години началник на немското контраразузнаване, само че беше уволнен от Меркел, като критик на миграционната й политика.

През 2018 година в Кемниц иракски мигрант закла и умъртви млад немец. Народът излезе гневен на улиците и беше наименуван от демократичните медии, че е тръгнал на лов за мигранти. Маасен обаче ги отбрани и това докара до разправата с него.

Чаровната и отракана Сара Вагенкнехт пък напусна Левицата и направи собствен Алианс.

В това политическо земетресение зелените на Бербок се срутиха на 11 %, либералите на Геншер са с 5% и може да не влязат в идващия парламент.

- Съобщихте, че на 25 и 26 април Републиканската партия на САЩ провежда най-големия си конгрес CРАС в Будапеща с модератор Виктор Орбан...

- Да, на форума послание ще направи единствено 40 дни преди евроизборите Доналд Тръмп. Ще има десетки десни водачи и политици от Европа и петте континента. Бог, Отечество, Семейство и Мир ще е мотото на събитието.

Тръмп отсвири Манфред Вебер и Доналд Туск. Ясно и за децата е, че Тръмп залага на Виктор, тъй като на процедура сподели, че може и да има сполучлива консервативна политика. 

Орбанистите в Европа ще имат най-вече евродепутати. Триото Тръмп, Орбан и Мъск ще нанесе тежък удар на Александр Сорос и в Европа, и в Америка. Тръмп се задава и мирът наближава. Свободата също. Намордникът над Европа и България ще падне.

- А България накъде?

- Трябва да има избори 2 в 1 на 9 юни. С един харч - два заека. Българите би трябвало да кажат желаят да учат или да не учат " Аз съм българче “.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР