Украйна постигна първа победа в квалификациите за участие на Евро

...
Украйна постигна първа победа в квалификациите за участие на Евро
Коментари Харесай

Украйна с впечатляващ обрат срещу Северна Македония, Турция пак се озори с Латвия

Украйна реализира първа победа в квалификациите за присъединяване на Евро 2024 в Германия. Момчетата на Серхий Ребров сътвориха впечатляващ поврат при гостуването си на Северна Македония.
 Уелс - Армения 2:4 в европейска подготовка
Армения сервира изненадата на вечерта в Кардиф, Кабаков се развихри с картоните

Уелс се сгромоляса у дома

През първото полувреме всичко сочеше, че " рисовете " ще запишат една от най-престижните си победи в историята. Към това неизбежно ги приближиха головете на локалните звезди Барди и Елмас.

Типично по балкански, северномакедонците се компрометираха тотално след почивката, допускайки цялостен поврат. В рамките на пет минути Забарни и Коноплянка възвърнаха паритета, а скъпият надвит гол беше дело на Виктор Циганков, седем минути преди края.

По същото време, Турция още веднъж имаше голям брой компликации с Латвия. Напоследък сред двата тима се изиграха доста мачове, само че място за тактическо надхитряне в Рига нямаше. Пет гола белязаха футболното събитие.

До почивката южната ни съседка водеше с 0:1 след прецизен изстрел на Бардакчъ. След паузата Емсис изравни, а по-късно противниците си размениха по един гол посредством Юндер и Тоберс.
 Малта - Англия 0:4 в европейска квалификации
Без купонджиите от Сити, Англия мина елементарно през малтийските " соколи "

" Трите лъва " вкараха четири гола на Малта

 Попадението на домакините падна в 94-ата минута и когато всички си помислиха, че точките ще бъдат поделени, Турция се измъкна с надвит гол на Кахвечъ в 95-ата. Селекцията на Щефан Кунц е водач въ краткотрайното нареждане, където още за Хърватия, Уелс и Армения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР