Украйна никога не е била ценна за САЩ, американците виждат

...
Украйна никога не е била ценна за САЩ, американците виждат
Коментари Харесай

Рябков: Украйна за САЩ е само средство за потискане на международния възход на Русия

Украйна в никакъв случай не е била скъпа за Съединени американски щати, американците виждат в нея единствено „ средство за угнетяване на интернационалния напредък на Русия “. Това сподели заместник-министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Рябков в изявление за списание „ Международные каузи “.

" Първо, бих желал да подчертая, че за американците в никакъв случай преди или след началото на Великата отечествена война Украйна не е имала самостоятелна стойност. Тя е средство за угнетяване на наклонността на интернационален напредък на Русия, противопоставяне на укрепването на нашата интернационална позиции и развиването на нашата стопанска система “, сподели още Рябков.

Рябков означи, че специфичната военна интервенция се е трансформирал в предлог за Запада, отпред със Съединени американски щати, да стартира безразсъдна и всеобхватна санкционна, пропагандна, политическа, а в този момент и открита война в нейните хибридни форми в мащаб, който към момента не е практикувани от враговете на Русия.

„ Ако я нямаше Украйна, щяха да измислят нещо друго “, добави Рябков.

" По принцип през последните години нещата вървят тъкмо към подобен изострен конфликт. Той, съгласно мен, е в цивилизационен мащаб.Като цяло въпросът е дали сегашната рецесия може да форсира образуването на многополюсен свят, където историческият Запад ще заеме солидно, значимо, само че въпреки всичко лимитирано място, или този исторически групов Запад посредством кръвта - не своята, а кръвта на други нации - ще може краткотрайно да удължи илюзията за личното си владичество в интернационалните каузи ”, съобщи Рябков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР