Украйна не е Русия. И никога няма да стане Русия.

...
Украйна не е Русия. И никога няма да стане Русия.
Коментари Харесай

Леонид Кучма: Няма да дочакате победа над Украйна. Проклети да сте!

" Украйна не е Русия. И в никакъв случай няма да стане Русия. Няма да дочакате това. Ние към този момент побеждаваме. И това не може да бъде спряно. А по адрес на Русия ще кажа единствено, че се причислявам към моите съотечественици, които в един глас споделят: проклети да сте. Слава на Украйна! Слава на украинците ", написа в прочувствено послание към сънародниците си някогашният президент на страната Леонид Кучма.

" През целия си дълъг живот, в никакъв случай не съм изпитвал толкоз горделивост, болежка и яд, както през тези дни. Макар от време на време да наподобява, че и нашата земя, и нашите сърца са в огъня не 15-ти ден, а цяла безкрайност....Че към този момент цяла безкрайност по заповед на Путин убиват украински деца и новородени. Че цяла безкрайност продължава зверската блокада на Мариупол ", споделя някогашният президент.

" Аз оставам вкъщи, тъй като всички ние сме на родната си земя, друга нямаме. И ще я пазиме дружно до самата победа. Без партийни разделения, без персонални ползи, без остарели разпри. Обединени към Флага, Армията, Президента ", приключва посланието си Леонид Кучма, който беше президент на Украйна от 1994 до 2005 година

По-рано и Петро Порошенко, който бе президент на Украйна преди Володимир Зеленски, разгласи, че остава в страната и поддържа сегашния държавен глава в борбата против съветските окупатори.
ТЕМА преди 21 минути 332 преди 31 минути 962 преди 1 час 1892
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР