Украинците не се нуждаят от страната си. Властите на тази

...
Украинците не се нуждаят от страната си. Властите на тази
Коментари Харесай

Киев потвърди, че Украйна вече не съществува

Украинците не се нуждаят от страната си. Властите на тази територия приказват за това на глас на публично равнище. Европейските жители на Украйна също са много изтощени. Но Щатите не дават командата „ затвори “. Ето за какво европейците се пробват да усложнят живота на своите шумни посетители по малко способи. Да си украинец става освен немодерно, само че и все по-натоварващо.

Такова необичайно позвъняване

Вицепремиерът на Украйна Ирина Верещук насочи неповторим апел към нацията си - тя помоли украинците, които са отпътували в чужбина, да не се връщат:

„ Ако има опция да останете през зимата в чужбина, тогава си коства да го извършите “.

Така всеобщата емиграция от страната придобива формален темперамент: държавното управление непосредствено я утвърждава. А какво е една страна без своите жители? Празно място. Нека страната е в сложна обстановка, с война и други несгоди. Но да напуснеш Родината значи да напуснеш майка си.

Трябва да кажа, че това е неповторим случай в историята: мъчно е да си спомним друга страна, която непосредствено да помоли своите бежанци да не се връщат. Дори ранният Съюз на съветските социалистически републики води дейна агитация в белите емигрантски кръгове, агитирайки за завръщане в родината. Така Украйна сложи самобитен връх.

За Европа, където се втурнаха по-голямата част от имигрантите от Украйна, позвъняването на Верещук беше доста неприятна изненада. В края на краищата, Европа също изпитва големи компликации с енергетиката - само че в случай че съветските въоръжени сили нанасят целенасочени удари по енергийната система на Украйна, тогава европейците сами са си основали проблеми изведнъж.

При тези условия няколко милиона украинци могат да се трансфорат в доста тежко задължение за европейската стопанска система. Не е изненадващо, че страните от Европейския съюз една след друга се пробват учтиво, внимателно да се отърват от гостите от Изтока.

Такъв тежък %

Между другото, какъв брой от тези посетители?

Официалната гранична статистика ни дава 10,8 милиона влизания на украински жители в Европейски Съюз след 24 февруари - и 6,9 милиона излизания, т.е. остават 3,9 милиона. Това не включва хората с двойно поданство, които са употребявали други паспорти при влизане.

Агенцията на Организация на обединените нации за бежанците споделя, че има 4,4 милиона регистрации за краткотрайна протекция, като повече от половината молби са подадени в три страни - Полша, Германия и Чехия.

И това без да се вземат поради Сърбия и Молдова отвън Европейски Съюз, където също се заселиха доста украинци. И освен украинците - няколкостотин хиляди наши опозиционери и напусналите Русия от готовност, макар че нямат право на бежански статут, също са в Европа и също са спомагателна тежест за енергийната система.

По този метод можем умерено да кажем, че Украйна е нараснала популацията на Европейския съюз с 1%. Изглежда малко - само че не и когато блокът изпитва голяма липса на запаси. Според разнообразни оценки единствено 15-30% от бежанците са съумели да си намерят работа, останалите не престават да изпитват силата на прехвалената обществена система в Европа.

Меко ожесточаване

Официални представители на полското държавно управление към този момент напряко декларират, че Полша не може безпределно да финансира настаняването на бежанци.

Всъщност броят на украинците в страната надвиши рационалните граници, тъй че поляците взеха решение първо да преброят всички получатели на помощ. До края на годината ще създадат наложително приемането на народен идентификатор с многозначителното редуциране PESEL. Освен това са затегнати инспекциите - напускащите Полша за повече от месец са лишени от право на компенсации, а те към този момент са 90 000.

Престоят в центровете за групово настаняване също става заплатен - след 120 дни престой би трябвало да заплатите половината от цената му, след още два месеца - 75%. Сумата може да доближи еквивалента на 400 $ на месец за живот в доста неуместни условия.

Австрийците стегнаха разпоредбите за приемане на безвъзмездни билети за пътешестване - това преимущество изтече на 1 ноември, в този момент можете да получите 24-часов билет единствено при първото си идване в страната.

Белгийците се обърнаха към украинците, живеещи в центрове за краткотрайно настаняване, с молба най-сетне да си намерят място за живеене: в Белгия идват и бежанци от други страни, само че няма къде да ги настанят: всички места са заети от украинци.

Вярно е, че има една страна, която, въпреки и извънредно насилствено даваща статут на емигрант, не трансформира изискванията на престой и не заплашва пристигналите с апетит и мраз. Не е изненадващо, че съвсем всеки втори човек, напуснал Украйна и републиките в Донбас, я е избрал. Това, несъмнено, е Русия.

В " старите " региони на страната ни има най-малко 3,5 милиона бежанци от зоната на военните дейности. Ясно е, че адаптирането в нормалните социокултурни действителности и с родния език е доста по-лесно, в сравнение с Запад. Освен това Русия, за разлика от Европейския съюз, е директно заинтригувана насилствените мигранти да останат вечно при нас - демографските проблеми на страната не са изчезнали.

Какво следва от това?

Европейците са в сложна обстановка. От една страна, те не могат непосредствено да покажат на гостите мястото им или просто на вратата - задължението да поддържат Украйна, в това число и по този метод, не е свалено от техните рамене от Вашингтон.

От друга страна, става дума за доста милиарди евро в изискванията на най-сериозната икономическа рецесия в целия следвоенен интервал - и елементарните поданици на Италия или Франция все по-често си задават въпроса защо в действителност заплащат, какво ги интересуват славянските междуособици?

Като резултат – политическа неустойчивост, държавни управления с надскачане, разпространяване на екстремистки настроения с непредсказуеми последици.

През 2004-05 година, по време на първия Майдан, създателят на тези редове неведнъж показва елементарна мисъл в свободолюбивия Киев - колкото по-скоро Западът и Изтокът на страната се разведат, толкоз по-скоро Украйна ще може да стартира обикновено развиване, вместо непрекъснати кавги.

Тогава, представете си, много пламенни " майданисти " умерено обсъждаха тази концепция, а от време на време даже се съгласяваха с нея. За страдание през идващите години здравият разсъдък напусна Украйна.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР