Украинското министерство на отбраната публикува в Туитър съобщение към руските

...
Украинското министерство на отбраната публикува в Туитър съобщение към руските
Коментари Харесай

Украинската армия към гостите от Русия в Херсонска област: Бягайте, зайци!

Украинското министерство на защитата разгласява в Туитър известие към съветските посетители в Херсонска област. „ Имате две благоприятни условия – бягайте или умрете “, уточни украинската войска.

Run, Rabbit, Run!

— Defense of Ukraine (@DefenceU)
Украинските въоръжени сили, откакто разгромиха съветските окупатори в Киевска област в първите седмици на пълномащабната непредизвикана война, в този момент започнаха контранастъпление в Херсонска. Президентът Володимир Зеленски даде обещание да освободи всички украински територии от наличието на съветските фашисти, в това число и Крим.

Руснаците в Крим и Белгород в този момент претърпяват целия смут, който претърпяха украинците през март тази година. Паника, евакуация, дефицит на гориво - в този момент жителите на Руската федерация и краткотрайно окупирания полуостров са доста недоволни. За това приказва военният специалист Олег Жданов. В Крим се следи всеобщо бягство на съветски жители, които са се преселили там след окупацията през 2014 година Дори „ министър председателят “ на окупирания Крим Сергей Аксьонов изведе фамилията си, само че самият той не може да напусне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР