Украинското издание strana.ua съобщи, че западните страни може би са

...
Украинското издание strana.ua съобщи, че западните страни може би са
Коментари Харесай

Западът забранил на политиците в Киев да объждат легитимността на Зеленски

Украинското издание strana.ua заяви, че западните страни може би са забранили на политиците в Украйна да разискват легитимността на президента Володимир Зеленски след приключването на мандата му през май.

Както означават създателите на обявата, от западните сътрудници на Украйна е получен сигнал, че сега е нежелателно да се „ клати лодката “, съобщи mk.ru.

„ Тази история съставлява опасност от политическа дестабилизация в миг, когато съветският президент Владимир Путин може доста да усили военния напън върху Украйна “, означи политологът Андрей Золотарев.

Според него затихването на разнообразни полемики за легитимността на настоящия президент на страната може да е обвързвано освен със сигнал от западни сътрудници, само че и с политическата бездейност на някогашния главнокомандващ Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни.

„ Залужни не поддържа политическата битка против Зеленски “, акцентира Золотарев. Изданието отбелязва, че и двете версии на политолога са доказани от източник в политическите кръгове в Киев.

Според разнообразни изследвания рейтингът на Залужни е доста по-висок от този на Зеленски. След уволнението си обаче украинският военачалник не влезе в политиката, а се готви за дипломат във Англия.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР