Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е

...
Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е
Коментари Харесай

Пребиха възрастни украинци в дома им в Равда

Украинско семейство бежанци, намерило своя нов дом в Равда, е било нападнато и измъчвано в дома си. Потърпевшите пенсионери изясняват, че са били подложени освен на физическо принуждение, само че и на национална неприязън, защото нападателите крещели думи на ненавист. Потърпевшите са подали сигнал в Районната прокуратура в Несебър.

" Двама мъже и две дами са влезнали в техния апартамент безусловно непровокирано, като са ги били и обиждали. Извършено е закононарушение от ненавист ”, разясни юристът на потърпевшото семейство Теодор Шейков за Нова телевизия.

" Считам, че това е национална злост към жителите на Украйна. Нападателите в никакъв случай не са говорили с нас и не са имали никакви искания до момента. Не взеха нищо, просто счупиха телефона ми ”, описа за случилото се пострадалата Любов Дергачова.

Нападателите са посетители на комплекса, в който живее украинското семейство. Когато Любов вика полиция, агресорите посрещат униформените, като се оправдават, че нищо не са създали, а пострадалите украинци са алкохолици и подвигат звук.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР