Украинският външен министър Дмитро Кулеба подчерта колко е важно да

...
Украинският външен министър Дмитро Кулеба подчерта колко е важно да
Коментари Харесай

Украйна се замисли за мира и отваря вратата за преговори с Русия

Украинският външен министър Дмитро Кулеба акцентира какъв брой е значимо да се обмисли мир в Украйна в този миг с Русия.

По негови думи " е време да помислим за мира в Украйна ".

В изявление за " Скай нюз Арабия " той акцентира, че вратата пред Русия е отворена, с цел да се яви на втората среща на върха по отношение на мира, която се чака

Кулеба означи и че макар че се надигат гласове Украйна да направи отстъпки, както Киев е разтълкувал обстановката на място остава " постоянна " и украинските сили " отблъскват съветските офанзиви ".

По отношение на политическия интернационален пейзаж той съобщи, че украинското държавно управление чака да види резултатите от изборите в Съединените щати, " с цел да разбере същинските позиции на " .
 Швейцария желае да настани Русия на масата за договаряния
Швейцария желае да настани Русия на масата за договаряния

Добре е колкото повече страни да вземат участие, освен от Запада, само че и от целия свят

Володимир Зеленски за първи път разгласи на срещата на върха на Групата на 20-те огромни стопански системи през ноември 2022 година Той прикани за възобновяване на териториалната целокупност на Украйна и цялостно евакуиране на съветските войски.

Киев дълго твърдеше, че няма да беседва с Москва, до момента в който всички съветски войски не изоставен украинската територия.

На собствен ред Кремъл съобщи, че сред Русия и Украйна и че мирният проект на Киев е неуместен, тъй като изключва Русия.

В първите месеци на войната, когато към момента се търсеше подобаващ медиатор за мирни договаряния, Швейцария беше измежду спряганите благоприятни условия като страна с безпристрастен статут и даже . Заради финансовата и филантропична поддръжка, която Швейцария оказва на Украйна, както и поради, обаче Русия .
 Украйна може и да предложения Русия на мирна среща на върха Обновена
Украйна може и да предложения Русия на мирна среща на върха

Швейцария ще бъде хазаин на среща на върха за разискване на визия за мир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР