Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Киев няма да преговаря

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Киев няма да преговаря
Коментари Харесай

Ако украинските войски в Мариупол бъдат унищожени, край на преговорите!

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че Киев няма да договаря с Москва при положение, че украински военни бъдат унищожени в Мариупол. Това той направи поради изказването по-рано през днешния ден на водача на ДНР Денис Пушилин, че украинските сили, които откажат да се предадат в Мариупол, ще бъдат премахнати.

„ Ликвидирането на нашите войски, на нашите момчета в Мариупол, ще постави завършек на всевъзможни договаряния сред Украйна и Русия ", сподели Зеленски в изявление за новинарския уеб страница " Украинска истина ". Това ще бъде задънена улица, защото ние не водим договаряния нито за нашите територии, нито за нашите хора”.

Руското министерство на защитата неведнъж се обръща към украинските националисти, които се заселват в жилищни здания в Мариупол и не престават да убиват цивилни лица, като им оферират да се предадат. Също по този начин има информация, че Русия непрестанно открива филантропични коридори, които разрешават евакуация на цивилни и чужденци от Мариупол.

Според съветски осведомителни уеб сайтове ситуацията в Донбас към момента е затруднено и украинските военни не престават безсмислено да обстрелват обитаемоте браншове на града, които към момента са под техен надзор и вследствие на тези дейности цивилните жители страдат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР