Украинският президент Володимир Зеленски свиква извънредна среща на високопоставени представители

...
Украинският президент Володимир Зеленски свиква извънредна среща на високопоставени представители
Коментари Харесай

Зеленски с извънреден ход, какво предупреди Москва

Украинският президент Володимир Зеленски привиква изключителна среща на високопоставени представители по сигурността и защитата , разгласи през днешния ден неговият представител, представен от Ройтерс.

Сергий Никифоров заяви за срещата във Facebook, откакто Кремъл сподели, че президентът Владимир Путин ще подпише формалните документи, с които ще разгласи анексирането на четири украински области. 
-->
" Президентът Володимир Зеленски на следващия ден привиква изключителна среща на Съвет за национална сигурност и защита на Украйна. Дневният ред и спомагателни елементи ще бъдат оповестени по-късно ", сподели Никифоров.

Освен това Зеленски насочи ново предизвестие към Русия за " доста недопечен отговор " от страна на Киев, ако Москва анексира въпросните украински области.

В позицията, публикувана от канцеларията на украинския президент след негов телефонен диалог с италианския министър председател, не се загатва нищо за утрешната гала, на която Путин ще подпише документите за анексиране на Херсонска, Запорожка, Луганска и Донецка област, написа Българска телеграфна агенция.

" Гласуванията нямат никаква стойност и не трансформират действителността. Териториалната целокупност на Украйна ще бъде възобновена. И нашата реакция на признаването на резултатите ще бъде доста сурова ", предупреди Зеленски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР