Украинският президент Володимир Зеленски посети днес зоната на бойните действия

...
Украинският президент Володимир Зеленски посети днес зоната на бойните действия
Коментари Харесай

Зеленски посети зоната на бойните действия в Донбас

Украинският президент Володимир Зеленски посети през днешния ден зоната на бойните дейности в Донецка област, където даде обещание на военнослужещите действителни дейности за привеждане на армията в сходство със стандартите на НАТО, съобщи ТАСС.

"Не на думи, а на каузи ще се приближаваме към стандартите на НАТО. Постоянно ще се развиваме и ще укрепваме боеспособността си ", сподели президентът пред бойци по случай Деня на въоръжените сили на Украйна.

Зеленски съобщи, че за него е било от особена значимост да пристигна в зоната на бойните дейности и да се срещне с военнослужещите преди срещата на върха на нормандската четворка в понеделник в Париж. Непрекъснато работим за връщането на мира в страната и целият свят вижда, че го реализираме по дипломатически път, само че повярвайте ми, доста по-лесно е да се водят договаряния, когато чувствам вашата мощ и поддръжка ", акцентира украинския президент.

Зеленски означи също високото равнище на бойна подготвеност на украинските военни и даде обещание, че "след постигането на мир никой няма да не помни за по-нататъшното развиване на мощната и боеспособна украинска армия ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР