Украинските загуби в жива сила растат бързо. Западната помощ е

...
Украинските загуби в жива сила растат бързо. Западната помощ е
Коментари Харесай

Витанов с тежки думи за Украйна, какво следва

" Украинските загуби в жива мощ порастват бързо. Западната помощ е незадоволителна, с цел да се компенсират загубите в техника на украинската войска. Жива касапница си е да пращаш батальоните за териториална защита, въоръжени единствено с автомати и ръчни гранати против танкове, артилерия и самолети. " Това написа математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов в разбор, оповестен в профила му във Facebook.

Според него в пропагандната война няма промени " народите са към момента добре хванати в клещите на пропагандата ". А в България продължава " постоянният сюжет на провалена проукраинска агитация ".  

" Кратък коментар - явен става различен аспект на неуспеха на проукраинската агитация в България: еднообразието. Нямаше многообразие, дори и видимо. Нямаше и усърдие да се канализира пропагандата. Затова  атракторът на проукраинската агитация е набит в неподвижната точка на неефективността ", написа математикът. 

В разбора си той разяснява и актуалното състояние на Ковид-19 у нас. Спроед него Ковид рецесията е прегазена "

" Планът за блокиране на разпространяването на модифицирания Омикрон посредством прекъсване на дифузното разпространяване работи. Вече 58 дни. Индексите са десетина, че и повече пъти под сериозната стойност. Гледаме по морето - умерено е. Синьото лято идва. Ковид-кризата е смазана. "

Той посочи, че здравната система  се оправя с проблемите.

" Целта лятото да е умерено, от ден на ден се реализира. Дифузното разпространяване е угасено, жалките опити  на модифицираният Омикрон да го възпламени се провалят до един. И още ще се провалят. Обхвата на болестта се свива.  Прогноза - това ще продължи. Идва спокоен юни месец ", предвижда проф. Витанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР