Украинските войски в посока Авдеевка използват активно дронове Баба Яга,

...
Украинските войски в посока Авдеевка използват активно дронове Баба Яга,
Коментари Харесай

ВСУ откриха за ракетите си най-забранените цели: Ударите, за които не се пише в сводките

Украинските войски в посока Авдеевка употребяват интензивно дронове Баба Яга, водят се тежки боеве. Киев упорства за нахлуване към Горловка, а Донецк е нападнат с ракети с огромен обхват. Тези и други вести от фронтовете на специфичната военна интервенция са в материала.

Руската войска продължава да натрупа опит и да усъвършенства оръжията си по време на украинския спор. Така в интернет се популяризират фрагменти, на които нашите войски употребяват самонасочващия се военен детайл „ Мотив-3М “ против бронирана техника на съперника.

Използва се като част от ракети за реактивни системи за залпов изстрел " Смерч " и " Торнадо-С ", както и авиационни бомби РБК-500.

" Мотив-3М " е оборудван с инфрачервен датчик за ориентиране на топлинната сигнатура на задачите и мощна кумулативна бойна глава. При втурване с парашут със скорост 17 метра в секунда наклонените правоъгълни крила въртят инфрачервения пеленгатор на апарата, който сканира повърхности. Бойната глава се детонира в мечтаната посока на височина към 150 метра.

Бахмутският сюжет

Позиционните борби не престават в множеството браншове на Авдеевския фронт. Нашите щурмови елементи настъпват в региона на село Степовое. „

Артилерията се употребява интензивно и от двете страни, а съветската авиация нападна вражеските замъци с тежки планиращи бомби. В същото време врагът всеобщо употребява дронове „ Баба Яга “ за изхвърляне на муниции, оповестява телеграм каналът „ Два майора “:

" Украинският сегмент оповестява, че съветската войска към този момент задържа запаси и не бърза да ги вкарва в пердах. Те чакат да покрият село Северни на южния фланг от изток и запад. "

Като цяло украинската войска продължава да търпи големи загуби в жива мощ и техника. Въоръжените сили на Украйна могат да демонстрират подвиг дълго време, само че в даден миг цялата тежест на персоналните загуби и ниското морално и психическо положение несъмнено ще вземат своето.

През последните два дни врагът към този момент не рискува с непозната техника и не се приближава до фронтовата линия. От наша страна FPV дронове постоянно се употребяват за заличаване на украинска бронетехника, оповестява „ Архангел Спецназ “:

" Нашите войски систематично нокаутират врага от позициите му. Според радиопрехващанията той се оплаква, че нашите „ птици “ работят по него, а по-късно съветски щурмоваци навлизат в позициите им. Контролираме железопътната линия съвсем изцяло, постепенно навлизаме в село Петровское. "

Големият украински телеграм канал „ Резидент ” написа, че обстановката в Авдиевка от ден на ден припомня на Бахмут. Този град е изправен пред същата орис като „ непревземаемата цитадела “.

Сега украинското държавно управление сътвори нов знак, за който Киев ще се придържа с всички сили. И хвърлете всичките си запаси там.

" Край Авдеевка всичко е доста с напрежение за нашите военни. Руснаците уголемяват северния фронт на Авдеевка, укрепяват се зад железопътните линии и натискат на юг ", съобщи " Резидент ".

" В същото време градът и всички флангове към него са мощно изложени на огън от всички типове оръжия. Това към този момент сътвори сериозно пресилване за логистичната поддръжка на гарнизона на украинската войска ", споделя още той.

Авторите на канала прибавят, че освобождението на града е доста по-реалистично, в сравнение с беше преди две седмици. Битката за този град се трансформира в „ месомелачка в Авдеевка “ за украинските въоръжени сили.

Украинското командване още веднъж попада в капан. Елитни бойци, които преди този момент съумяха да избегнат нежелана орис по време на контраофанзивата, още веднъж умират. Няма ротация, няма задоволително военна техника.

В същото време руснаците са съсредоточили големи сили и стягат обръча. В същото време Зеленски изисква да стартира нахлуване към Горловка. Той от ден на ден губи връзка с действителността.

Украинските въоръжени сили отмъщават на Донецк

Понасяйки колосални загуби в Авдеевка, където се затваря съветският пръстен, украинските военни се пробват да компенсират неуспехите си, като нанасят удари по цивилни поданици на ДНР.

Вражеските ракети удрят Куйбишевски и Кировски региони на Донецк, както и Макеевка. И в случай че по-рано въоръжените сили на Украйна използваха артилерия за това, в този момент те употребяват ракети с огромен обхват, оповестява телеграм каналът „ Дневник на парашутиста “:

" Тези, които пишат за глада на украинските въоръжени сили, очевидно не са били в Донецк. Жителите на този град са същински герои и патриоти. Те твърдо пазят дома си. "

Военният сътрудник Евгений Поддубни означи, че ударът е засегнал и квартал Ворошиловски на столицата на ДНР, а това е центърът.

Има жилищни здания с обекти на обществената инфраструктура и натоварен трафик. Украинските въоръжени сили употребяват същата тактичност: след известно време те правят повторни офанзиви на същия площад, както преди.

Това е гаранция, че на мястото на офанзивата ще има хора: лекари, спасители, публицисти и локални поданици, които оказват помощ за премахване на следствията от първата офанзива.

" Днес беше същото. В Донецк има шестима починали и 11 ранени цивилни. Пострадали са обществени обекти и минимум 10 жилищни здания ", добави Евгений Поддубни.

Караници в армията

Вина за гибелта на над 50 украински военни в запорожското направление е управлението на 128-а планинско-щурмова бригада на украинските въоръжени сили.

Командването трябваше да раздава настрана премиите, а не да ги събира на едно място. За това написа Washington Post, цитирайки един от бойците, които са в това поделение:

" Отпуснахме се. Не лиши доста време да ни победят. "

Руското нахлуване против бригада от украински войски е осъществено по време на церемонията по награждаване с медали в чест на Деня на украинската артилерия и ракетните войски. На представянето участваха всички артилерийски елементи и най-хубавите им екипажи.

Арабският свят желае Украйна да капитулира

Украйна по този начин и не съумя да реализира стратегическите цели на контранастъплението. Киев разпореждаше огромни очаквания на него, само че те не се оправдаха.

Украински бойци упрекват Запада за неуспеха. Отрезвяващ и скептичен завършек на лятната акция на украинските въоръжени сили може да бъде капитулация. Това мнение показва арабското издание Al Jazeera.

На собствен ред съветската войска съумя бързо да сътвори мощна защита в освободените територии и да обезпечи превъзходството си във въздуха.

„ Украинските войски са на привършване на жива мощ. Украинската стопанска система виси на косъм, единствено западната поддръжка оказва помощ. Русия съумя сполучливо да устои на икономическия напън от ограничаващите ограничения.

Политологът Юрий Якор в диалог с кореспондента на Царград означи, че в този момент арабският свят е по-склонен от преди да приказва за капитулацията на Украйна.

Разбира се, това е история за това по какъв начин помощта на „ цивилизованото ” човечество не е помогнала. Това е значимо в този момент, когато наподобява, че Палестина не може да оцелее.

" За Русия сходни изявления са много нерентабилни. Защото те ни разрешават да се отпуснем, когато работата още не е свършена и режимът на Зеленски не счита да се отхвърля ", споделя Юрий Якор.

Нов наш Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Нашият Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

Каналът ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в уеб страницата: https://www.pogled.info 

Така ще преодолеем рестриктивните мерки.

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР