Украинските Военновъздушни сили съобщиха днес, че Русия е изпратила 13

...
Украинските Военновъздушни сили съобщиха днес, че Русия е изпратила 13
Коментари Харесай

Украйна съобщи, че е свалила 11 дрона и две ракети, изстреляни от Русия

Украинските Военновъздушни сили оповестиха през днешния ден, че Русия е изпратила 13 дрона и е подложила на масиран ракетен обстрел Украйна през миналата нощ, като 11 безпилотни летателни апарата и две управляеми ракети са били унищожени над няколко региона на страната от украинската противовъздушна защита, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12822
Украинското министерство на защитата, представено от Укринформ, заяви в профила си в обществената мрежа „ Телеграм “, че „ врагът е изстрелял балистични ракети „ Искандер-М/КН-23 “ от региона на град Воронеж, четири управляеми ракети Х-59 и една управляема ракета Х-31П от региона на Херсон, и е изпратил 13 дрона камикадзе „ Шахед “ от района на Приморско-Ахтарск и Курск в Руската Федерация “. 

При отблъскването на ударите са употребявани изтребители, зенитно-ракетни сили, както и елементи за радиоелектронна битка. 

Ройтерс съобщи, че не е ясно какъв брой балистични ракети са били изстреляни от Русия и какво се е случило с ракетите и дроновете, които не са били свалени, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР