Украински войници пленили пратка с хранителни запаси за руската армия,

...
Украински войници пленили пратка с хранителни запаси за руската армия,
Коментари Харесай

„Майки, приберете децата си обратно в Русия!“ С какво руската армия храни войниците си… изтекъл срок през 2015 г.

Украински бойци завладели пратка с хранителни ресурси за съветската войска, която окупира страната им, разопаковат храната, която е с изминал период на валидност още през 2015 г. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1360
Украинският боец с право се чуди какви дебили би трябвало да са вашите (руските) генерали, че да доставят армията си с храна с изминал период на валидност преди седем години – 2015 година

В гласа на индивида се усеща страдание към съветските войничета, които, наподобява, са изцяло без значение в очите на личното си командване. 

Вие сте в Украйна, не знаете за какво и се биете, а ви доставят с тия просрочени отпадъци. 

Майки съветски, приберете децата си отсам, с цел да не бъдат убити. Разбирате ли какво са им дали?! Те изобщо не мислят за вашите деца!
 


Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1360  Зеленски праща пандизчии против съветската войска Зеленски праща пандизчии против съветската войска  Италия ще даде оръжие на Украйна и помощи за бежанците оттова Италия ще даде оръжие на Украйна и помощи за бежанците оттова  Москва осъди решението на Германия да изпрати оръжие на Украйна Москва осъди решението на Германия да изпрати оръжие на Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР