Украински депутати се сбиха по време на заседание, на което

...
Украински депутати се сбиха по време на заседание, на което
Коментари Харесай

Украински депутати се сбиха по време на заседание

Украински депутати се сбиха по време на съвещание, на което се обсъждало разпределението на бюджета, пишат украинските издания, представени от Българска национална телевизия.. В хода на разискването представител на президентската секта на Блока на Петро Порошенко " Солидарност " нападнал представителя на регионалния съвет и развалил високоговорителя, което направило невероятно продължаването на сесията.
Вследствие на нокаутиращия удар нападнатият изпаднал в безпомощно положение и даже се наложило да легне на земята, с цел да се възвърне благодарение на присъстващите. След това той бил даже откаран в болница, а в залата влезнала полиция. Според локалните издания депутатът-побойник е застрашен от наказателна отговорност.
Вследствие на нокаутиращия удар нападнатият изпаднал в безпомощно положение и даже се наложило да легне на земята, с цел да се възвърне благодарение на присъстващите. След това той бил даже откаран в болница, а в залата влезнала полиция. Според локалните издания депутатът-побойник е застрашен от наказателна отговорност, прибавя Националната телевизия.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР